Hario Skerton PLUS

664 Kč –2 %
Hario Skerton PLUS
664 Kč –2 % 648 Kč 536 Kč bez DPH 648 Kč / 1 ks
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
15.10.2024
Možnosti doručení

Ruční mlýnek s kónickými keramickými kameny, nyní vylepšený o stabilizační element spodního kamene. Nově v elegantní černé barvě. Dostupná varianta pro milovníky alternativních příprav, kteří nechtějí investovat do elektrických mlýnků a přesto si chtějí vychutnat čerstvě mletou kávu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Hlavní přednosti mlýnku Hario Skerton PLUS:

  • Dlouhá mlecí klika ulehčuje mletí, uchycení je zajištěno pojistnou maticí 
  • Horní plastová násypka je opatřena silikonovým víčkem, které brání vyskakování zrnek při mletí
  • Keramické kónické mlecí kameny
  • Hrubost mletí se nastavuje v horní čísti mlýnku, nastavená hrubost je fixována
  • Nově zabudovaný stabilizační element spodního kamene
  • Nádoba na mletou kávu je z tlustostěnného skla, vybaveného protiskluzovou silikonovou podložkou.
  • Díky skleněné nádobě nedochází k přichytávání kávy na stěně - všechnu kávu mírným poklepnutím vysypete do dripperu
  • Spodní nádoba pojme cca 100g mleté kávy a lze uzavřít dodávaným plastovým víčkem
  • Celý mlýnek je možné umývat ve vodě.
  • Jednoduchá demontáž
  • Rozměry Š17,2 × V23,1× H9,3mm
  • Vše je vytvořeno s Japonskou precizností a vysokou kvalitou odpovídající značce Hario.

Zajímavosti o mletí kávy:

  • Podle jednoho Italského přísloví je káva nejlepší do 15 minut po namletí. To je doba, za kterou lze považovat za čerstvě namletou. Pokud máte kávu pomletou delší dobu, dochází opravdu velice rychle k jejímu vyčichnutí. Rozdíly jsou značné a kávu, kterou si namelete s mlýnkem Hario Skerton PLUS Vám nejen provoní celý dům, ale hlavně bude chuťově podstatně zajímavější a aromatičtější.

Nastavení hrubosti u mlýnku Hario Skerton a čištění.

Doplňkové parametry

Kategorie: Mlýnky na kávu
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.5 kg
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
MS Avatar autora | 25.5.2023
Vyzkoušeno, funguje jak má

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: