Hario Skerton PRO
Detailní popis produktu
Rozdíl oproti předchůdci (Hario Skerton)
Mlecí kameny byly přepracovány a nastavení hrubosti mletí je elegantně ze spodní části mlecího ústrojí. Páčka na mletí zmohutněla a vypadá teď podstatně masivněji. Dalším bonusem je zakončení páčky šestihranem (minulá verze měla pětihran, který při opravdu dlouhém používání vykazoval opotřebení). V neposlední řadě velice potěší "tlumič mletí". Je to objímka z měkkého silikonu v místech, kde držíte mlýnek při mletí tou rukou, kterou netočíte kličkou. Mletí je tak velice příjemné, pohodlné a odpružené.
Hlavní přednosti mlýnku Hario Skerton PRO:
- Tělo mlýnku je z tlustého žáruvzdorného skla, vybaveného ve spodní části antiskluzovou silikonovou podložkou a opatřené praktickým uzávěrem na uchování namleté kávy.
- Mlecí kameny jsou z kvalitní keramiky s možností jednoduchého seřízení hrubosti mletí v dolní čísti.
- K mlýnku je dodáván i praktický poklop pro vrchní část se zrnkovou kávou, takže Vám poslední zrnka nebudou při mletí vyskakovat z mlýnku.
- Celý mlýnek je možné rozebrat a umývat vodou.
- Velikost násypky na zrnkovou kávu i dózy na pomletou kávu je cca 100g.
- Páčka na mletí je dostatečně dlouhá, takže mletí kávy zvládne opravdu každý.
- Vše je vytvořeno s Japonskou precizností a vysokou kvalitou odpovídající značce Hario.
- Perfektní mlýnek pro mletí čerstvě upražené kávy z naší pražírny BotaCoffee.
Zajímavosti o mletí kávy:
- Podle jednoho Italského přísloví je káva nejlepší do 15 minut po namletí. To je doba, za kterou lze považovat za čerstvě namletou. Pokud máte kávu pomletou delší dobu, dochází opravdu velice rychle k jejímu vyčichnutí. Rozdíly jsou značné a kávu, kterou si namelete s mlýnkem Hario Skerton Vám nejen provoní celý dům, ale hlavně bude chuťově podstatně zajímavější a aromatičtější.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ruční mlýnky |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 0.5 kg |
Položka byla vyprodána… |
5,0
1 hodnocení
Přidat hodnocení
5
4
3
2
1
5
AN
Antonín Novák
Vše funguje. Obchod doporučuji.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.