Hario V60-02 Kasua (keramický černý)

689 Kč 569 Kč bez DPH
Skladem (1 ks)
Vrácení až do 90 dnů ?
Můžeme doručit do:
29.4.2024
Možnosti doručení

Černý elegantní dripper Hario V60 má lehce upravený tvar žebrování tak, aby pro lepší extrakci zpomalil průtok vody. To umožňuje připravit silnější kávu se stejným množstvím mleté kávy. Tento model vznikl ve spolupráci s Tetsu Kasuya, vítězem nejprestižnější soutěže ve vaření alternativní kávy World Brewers Cup v roce 2016. Hario V60 je vhodný na přípravu nejlepších světových káv. Jeho celo-keramické provedení se spolu s nezaměnitelným designem V60 stane chloubou vaší kuchyně, kavárny či baru. Varianta pro přípravu 300 - 500 ml kávy v decentní černé barvě.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Hlavní přednosti Dripperu Hario V60

  • Keramické provedení skvěle vede teplo a zajišťuje perfektní tepelnou stabilitu po celou délku přípravy kávy.
  • V60 je navržený tak, že stěny dripperu svírají úhel 60°.
  • Stěny jsou opatřeny vroubky, který napomáhají odvádět nápoj do spodní části dripperu a dále do šálku.
  • Vhodné pro mytí v myčce.
  • Máte celou extrakci naprosto pod kontrolou. Díky tomu je V60 vhodný pro přípravu tech nejlepších světových káv.
  • Varianta 02 je vhodná pro přípravu maximálně 450 ml kávy.

Zajímavosti o dripperu Hario V60

  • Zdá se Vám název V60 trošku divný nebo nesrozumitelný? V značí tvar dripperu a číslo 60, značí 60° který mezi sebou svírají stěny značící písmeno V.
  • Hario V60 je velice individuální záležitost, díky tomu, že máte celou extrakci plně pod kontrolou chutná i stejná káva od různých baristů různě. Najděte i Vy tu Vaši chuť, která bude jen a jen Vaše.

Návod k přípravě kávy pomocí Hario V60

  1. Vložte papírový filtr (doporučujeme Hario) do dripperu s ohnutým filtrem po délce spoje filtru.
  2. Filtr důkladně propláchněte horkou vodou. Zbavíte se tím "papírové" pachuti kávy a filtr i dripper nahřejete na správnou teplotu.
  3. Přidejte do filtru kávu. Doporučujeme čerstvě pomletou a také čerstvě praženou z pražírny BotaCoffee. Hrubost mletí je ideální větší než na espresso ale menší než na French Press. Množství kávy 70g/l (cca 18 g / 250 ml.).
  4. Malé množství vody (nejlépe filtrované o teplotě cca 92-94°C) nalijte do středu namleté kávy a nechtě kávu "kvést" 30-45 s.
  5. Postupně nalijte zbytek vody do drippu. Vodu lijte na kávu od středu ke krajům krouživým pohybem. Tato část by měla trvat 3 min.

Obsah balení:

  • Dripper Hario V60-02
  • Odměrka na kávu v nezaměnitelném designu V60

Příprava kávy pomocí Hario V60

Doplňkové parametry

Kategorie: Dripper
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.5 kg
Materiál: Keramika
Barva: červená

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: