Zákaznická podpora: +420 773 229 042 info@botacoffee.cz

    Motta konvička na šlehání mléka Latte Art 0,5 l

    849 Kč 702 Kč bez DPH
    Skladem (2 ks)
    Nerezová profesionální konvička na šlehání mléka od italského výrobce Motta. Vhodná pro Latte Art.

    Související produkty

    Detailní popis produktu

    Hlavní přednosti:

    • Tradice již od roku 1967.
    • Kvalitní tlustostěnná nerezová ocel zajistí optimální vedení tepla při šlehání mléka.
    • Konvičky Motta jsou pečlivě tvarované pro co nejlepší proudění mléka při šlehání, což usnadňuje vytvoření perfektní mikropěny nutné pro Latte Art.
    • Speciálně tvarovaný zobáček pro nalévání mléka technikou Latte Art.
    • Vhodné jak do provozů (kavárny, bary,...) tak i pro domácí použití.
    • Objem 500 ml.

    Doplňkové parametry

    Záruka: 2 roky
    Hmotnost: 1 kg
    Materiál: Nerezová ocel
    Motta konvička na šlehání mléka Latte Art 0,25 l
    611 Kč bez DPH
    739 Kč

    Nerezová profesionální konvička na šlehání mléka od italského výrobce Motta. Vhodná pro Latte Art.

    Motta konvička na šlehání mléka Latte Art 0,35 l
    644 Kč bez DPH
    779 Kč

    Nerezová profesionální konvička na šlehání mléka od italského výrobce Motta. Vhodná pro Latte Art.

    Motta konvička na šlehání mléka Latte Art 0,75 l
    793 Kč bez DPH
    959 Kč

    Nerezová profesionální konvička na šlehání mléka od italského výrobce Motta. Vhodná pro Latte Art.

    Motta konvička na šlehání mléka Latte Art 1 l
    Doprava zdarmaZdarma
    908 Kč bez DPH
    1 099 Kč

    Nerezová profesionální konvička na šlehání mléka od italského výrobce Motta. Vhodná pro Latte Art.

    Motta konvička na šlehání mléka Latte Art 1,5 l
    Doprava zdarmaZdarma
    1 198 Kč bez DPH
    1 449 Kč

    Nerezová profesionální konvička na šlehání mléka od italského výrobce Motta. Vhodná pro Latte Art.

    Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

    Přidat komentář
    Nevyplňujte toto pole:

    Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

    Nevyplňujte toto pole: